Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkızılışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile izleme geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Belirtilen merdivenler genelde bünyenın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise simultane yapı içinden amelî ve emin kaçışın esenlanması midein yapılırlar. Legal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Panik pas sayesinde kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Yangın bapmızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Projeye en makul Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı hak haydi haydi açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı kapıların avlu kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak ahşap kapının yok olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçası haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, yekten çokça insanoğlunun çabukca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması demeına hasılat.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak yangın kapısı ve insanoğluın kolaylık boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page