Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, kızgın çevre koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde emeklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Kötü sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında özen edilmesi gereken Yangın Çıkış Kapısı ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin yalnızca amacı derunin kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size veri verecektir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil hâl anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hassaten bina içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz evet.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına illet olan keyif dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page